20e Softe Ballen Games

Dit jaar organiseert Het Illustere Dispuut Quare alweer voor de 20ste keer de Softe Ballen Games. Ondanks de financiële crisis is de organisatie er dit jaar toch weer in geslaagd een spectaculaire dag vol zon, sport en Sonnema neer te zetten.

 

Omdat het dit jaar een lustrumjaar is zal het evenement nog grootser van opzet zijn. Gedurende de dag zal er uiteraard volop softbal gespeeld worden en zullen verscheidene verrassingselementen hun opwachting maken. De dag wordt afgesloten met een groot eindfeest waar dit jaar weer twee top DJ’s hun opwachting maken. John Marks zal de toon zetten waarna Roy Gates de avond afsluit met zijn hits als ‘Lose myself’ en ‘Midgnight sun’.

De kosten voor deze dag zullen 20 euro bedragen en dit is inclusief vervoer van en naar de locatie van de velden, een uitgebreide lunch, diner en een hoogstaand softbaltoernooi.

Wij nodigen jullie uit om van deze unieke dag opnieuw een legendarisch evenement te maken! Als je het nog niet gedaan hebt en wil je deze dag echt niet missen, schrijf je dan snel in met een team van minimaal 7 personen op www.SofteBallenGames.nl of stuur een e-mail naar sbg@quare.net. Op de site vind je ook de laatste updates met betrekking tot het programma.