Glazen Studentenhuis

Compositum "Communis Opinio", het overkoepelende orgaan van de drie Eindhovense studentenverenigingen organiseert eind december een actie voor het goede doel. Op het centraal gelegen Catharinaplein in het centrum in Eindhoven zal op 18 december vanaf 13.00 uur 100 uur lang een glazen studentenhuis gevuld zijn met 6 studenten. 100 uur in verband met het 100 jarig bestaan van Rode Kruis Eindhoven.

 

Rondom het huis zullen er  verschillende studentikoze activiteiten worden georganiseerd. Denk aan verkoop van kerstballen met kerstwens, op de foto met de kerstman, de cadeau- inpakservice, een veiling en een garderobe. Als onderdeel van de "Ik steun 3FM Serious Request"-campagne is het de bedoeling in 100 uur zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Dagelijks zullen er updates verschijnen op Shift-040 en in het Eindhovens Dagblad.

Op 18 december staat tevens de Coca-Cola Kersttruck op het Catharinaplein. 18 december vanaf 13.00 uur zullen de studenten in het huis gaan. Op dinsdags 22 december om 17.00 uur zal het spektakel eindigen. Dit evenement is in samenwerking met Eindhoven Winterstad, CityDynamiek en de drie Eindhovense studentenverenigingen, namelijk het ESC, a.s.v. SSRE en e.s.v. Demos opgezet. Kom allen naar het Catharinaplein in Eindhoven zodat we er samen een groots spektakel van kunnen maken!