Welkom bij SSRE

De algemene studentenvereniging SSRE is de grootste en actiefste van de drie studentenverenigingen die Eindhoven rijk is. SSRE is opgericht op 19 september 1957 en telt ruim 400 leden, die studeren aan de TU/e, Fontys of aan de Design Academy. De leden komen bij elkaar op onze sociëteit in de bunker, genaamd 'Eunaia'. De sociëteit is vier dagen per week geopend voor leden.

Overlijdensbericht Rick Beenders

Een halfjaar geleden is er bij Rick Beenders kanker geconstateerd en helaas heeft hij deze strijd niet kunnen winnen. Donderdagavond, 3 augustus, is Rick op de veel te jonge leeftijd van 26 jaar, overleden. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Wisseling verenigingsbestuur

Afgelopen 23 september jongstleden, is de diesweek aftesloten met de jaarvergadering, tijdens deze jaarvergadering heeft de wisseling van het bestuur plaatsgevonden.
 
Het Verenigingsbestuur 2016-2017 der a.s.v. SSRE is als volgt geconstitueerd:
 
S.F.W. Telkamp (Sjoerd) als Praeses
W. de Jonge (Willem) als Ab-actis
B.T.J. Horrevorts (Bart) als Fiscus Vereniging
M.S.C. Schellekens (Madelon) als Fiscus Sociëteit
J. Teusink (Jelle) als Vice-Praeses Vereniging
J.A.J.L. Jochems (Jeff) als Vice-Praeses Sociëteit
V.L. Visser (Valery) Commissaris Huisvesting
 

Wisseling verenigingsbestuur

Afgelopen vrijdag, vrijdag 19 september jongstleden, is de diesweek afgesloten met de jaarvergadering, tijdens deze jaarvergadering heeft de wisseling van het bestuur plaatsgevonden.

Het Verenigingsbestuur 2014-2015 der a.s.v. SSRE is als volgt geconstitueerd:

H.C. Raaijmakers (Han) als Praeses
S. van der Grinten (Sofia) als Ab-actis
T. Molenkamp (Timo) als Fiscus Vereniging
J.P.M. van de Wall (Jelle) als Fiscus Sociëteit
R.M.M. Hendrikx (Rosa) als Vice-Praeses Vereniging
G.W. Grüter (Gijs) als Vice-Praeses Sociëteit
M.L. van de Kreeke (Marlissa) als Commissaris Huisvesting

Zit je nog goed bij je huidige zorgverzekering?

Krijg ik in 2014 nog de zorg vergoed die ik nodig heb? Betaal ik niet te veel voor zorg die ik eigenlijk niet gebruik? En wordt de zorg wel vergoed in de ziekenhuizen in mijn buurt? Het zijn vragen die veel Nederlanders bezighouden deze weken.

TU/e Introductieweek

 De TU/e introductieweek staat weer voor de deur. Tijdens deze week krijgen alle nieuwe eerstejaars die aan de TU/e gaan studeren de kans om kennis te maken met Eindhoven en alles wat er hier voor studenten te beleven valt. Ook wij met SSRE zullen tijdens deze week tal van activiteiten neerzetten en iedere avond geopend zijn voor alle introkids.

SSRE Stadscantus

 Vanuit SSRE word dit jaar voor de tweede maal de Stadscantus georganiseerd voor compleet studerend Eindhoven. Ook dit jaar hopen we weer op een grote opkomst en ook jullie zijn welkom! De Stadscantus is een activiteit die in het teken staat van verbroedering tussen studenten en dit alles onder het genot van zang en bier.

Toekenning status dispuut in oprichting aan Amoreia

Op de 443e A.L.V. der a.s.v. SSRE, 27 februari jongstleden, heeft de vereniging besloten Amoreia de status dispuut in oprichting toe te kennen. De dames Lisa Dekkers, Nicole van Minkelen, Martine Bak, Celeste Dorigo en Jessy Hendriks mogen zich vanaf de betreffende vergadering volwaardig lid noemen van Amoreia (i.o.). Verder zullen Lisa en Celeste het allereerste dispuutsbestuur, oftewel de adepten, vormen.

Wisseling verenigingsbestuur

Afgelopen vrijdag, vrijdag 21 september jongstleden, is de lustrumweek afgesloten met de jaarvergadering, tijdens deze jaarvergadering heeft de wisseling van het bestuur plaatsgevonden.

Het Verenigingsbestuur 2012-2013 der a.s.v. SSRE is als volgt geconstitueerd:

S.R.A. Horn als Praeses
S.C. Breukink als Ab-actis
M. Horstink als Fiscus Vereniging
M.G.L. Diederen als Fiscus Sociëteit
L.J. Brugmans als Vice-Praeses Vereniging
L.M. Hartog als Vice-Praeses Sociëteit

Club040

Vrijdag 7 september zal het door SSRE georganiseerde dance-event Club040 plaatsvinden op het stadhuisplein. Na alle voorbereidingen belooft het een mooie avond te worden en we hopen iedereen er te zien. Voor line-up en meer informatie kunnen jullie terecht op club040.com.

Inhoud syndiceren